Despre Casa Uni-Kom

Body: 

Casa Uni-Kom

Cabana este situată la 16 Km de la Lacul Rosu in directia municipiului Gheorgheni.

Într-un loc liniştit printre munţi dar totuşi nu departe de oraşul Gheorgheni (jud. Harghita)in directia statiunii montana Lacu Rosu pe langa DN 12 C se află un cámin care aşteapta pe cei dornici să se odihnească, să se recreeze într-un concediu ori sfârşit de săptămână, sau de ce nu pentru un simplu popas.

Aceasta locatie purtand numele: Uni-Kom are capacitatea de a gazdui 8 oameni cu tot confortul existent dar totuşi păstrând amprentele vremurilor trecute. In cabana se gasesc doua camere matrimoniale,o camera tripla cu pat matrimonial si unul simplu,si camera mansarda pentru cinci persoane cu pat matrimonial si trei paturi simple.

Are 2 băi, bucătărie utilată, living, televizor, Dvd, Hi-fi.

În curte se gasesc sobă utilată pentru grătar sau pentru a fierbe o ciorbă,teren de joc,teren de sport,parau,foisor,parcare pentru masini. Cabana este dotată cu centrală termică şi un şemineu la care desigur este asigurată şi lemnul necesar.

De aici vă puteţi deplasa cu uşurinţă la salina Praid, la staţiunea balneoclimaterică Sovata, la renumitul staţiune Borsec sau Tuşnad.
Există posibilitatea de a se face drumeţii în munţi la peste 1800 metri deasupra nivelului mării fie pe cheile Bicazului, fie pe masivul Ceahlăului.

Aici este loc pentru orice si pentru oricine. Atentie! Tot Cea Ce Figurează în Ofertă Se Află şi În Realitate!

* Oferta se refera la minim doua nopti.

Din Punctul De Vedere A Clientului Cel Mai Favorabil Este Rezervarea Integrală A Cabanei
Go to top