Parteneri

Cel mai popular site de rezervari directe
  • peste 5.500 de unitati de cazare din toata Romania,
  • 21038 recenzii la hoteluri si pensiuni,
  • tarife de cazare actualizate zilnic,
  • contact direct cu hotelierii, fara intermediari,
Cazare.info doreste sa creeze o platforma de comunicare cat mai simpla a unitatilor de cazare cu turistii si cu cei care calatoresc. Intre cele doua parti trebuie sa existe o transparenta cat mai mare; de aceea, unitatilor de cazare le oferim posibilitatea de a-si prezenta ofertele si serviciile pe care le ofera cat mai detaliat, iar turistilor, celor care cauta aceste servicii, li se da posibilitatea de a filtra si de a selecta oferta de cazare pe care o cauta.
Lansat în 2009 de Booking Net SRL, HelloRomania.eu își propune să ofere cel mai bun sistem de rezervări din Romania, caracterizat prin:
  • cea mai bună garanție pentru unitățile de cazare
  • cea mai variată ofertă de cazare, incluzând hoteluri, pensiuni, apartamente, moteluri, hosteluri, vile și cabane
Site-ul www.hotero.ro este un site de publicitate pentru unitati turistice si nu functioneaza ca o agentie de turism. Site-ul www.hotero.ro va pune la dispozitie un formular de rezervare care va ajunge in mailul unitatii turistice de care sunteti interesat, urmand ca aceasta sa va contacteze pentru a confirma si finaliza rezervarea.

PortalTurism.com este un site cuprinzator creat pentru a oferi informatii calatorilor inainte de a pleca la drum si pentru a servi ca o resursa importanta atunci cand sunteti in vacanta. Ne angajam in a va oferi informatii folositoare si idei de vacanta pentru a va ajuta in indeplinirea viselor de calatorie. Va prezentam oferte de sejururi, circuite, croaziere, cazare la hotel sau pensiuni atat in tara cat si in strainatate, ghiduri turistice, calendar de evenimente, lista detaliata cu obiective turistice, stiri din turism si multe altele. De asemenea, pe site-ul nostru aveti cele mai mari sanse de a gasi vacanta perfecta dintre cele mai bune oferte speciale de early booking sau last minute oferite de agentiile de turism colaboratoare.

Go to top