Tarife si Oferte Speciale

Body: 
Tarife perioada 01.01.2022 - 22.12.2023
Pret de inchiriere integral, pentru intreaga capacitate:  800 lei / zi
  • Pretul de mai sus este valabil pentru o singura noapte de cazare si este finala.
  • Check-in: 14h. - Check-out: 11h. Oferta se refera la cel putin Doua nopti. Din punctul de vedere al clientului cel mai favorabil este rezervarea integrala a cabanei.

     casa REZERVATA cu aceasta ocazie.     Cu ocazia sarbatorilor Pascale-2023- : se ofera cazare pentru  3 nopti-   zile  la un pret de 3500 lei/casa integral.Daca doriti si o masa festiva (palinca,preparate din miel,sunca, carnati,cas,oua,hrean,ceapa verde. Ciorba de miel,ciorba ardeleneasca, gulas secuiesc dupa cum alegeti. Sarmale cu afumaturi. prajitura,cozonac,apa minerala,totul de casa )  Pretul: 150 Lei/pers.

Oferta 8 Martie la casa Uni-Kom Pret: 800 lei/noapta/casa integral/ minim 3 nopti . Zilnic “five a clock tea”(ceai, cafea, prăjituri de casa) oferita din partea casei. Luna martie iti ofera posibilitatea de a vedea cine te apreciaza cu adevarat. Si o simpla felicitare este o modalitate de a-i arata persoanei de langa tine ca inseamna ceva special pentru tine.Chiar daca este pentru prietena ta cea mai buna, pentru mama ta sau pur si simplu pentru cineva special din viata ta. Un sfarsit de saptamana la casa Uni-Kom te poate ajuta sa iti exprimi gandurile bune si urarile de fericire.

Desi stam cu gandul la sarbatorile de iarna iarna inca mai lasa de dorit. Avem zile putin mai racoroase dar pline de soare, chiar calduroase pe parcurs.Daca nu avem iarna haideti sa avem vara de  Decembrie  cu un gratar de sfarsit de an!  Rezervand integral casa puteti petrece (...) zile cu numai (...) Roni. Hai la jar ca avem gratar!

De cum integral este cel mai preferabil inchirierea cabanei prin situarea, aspectul si caracterul personalizat, familial, este tocmai corespunzator pentru a trai acele zile fermecatoare, chiar unice din viata unui cuplu.
Nestingherit de nimeni, nimic intr-o armonie discreta sub coroana cerului Eminescian neuitand niciodata acele Zile dulce ca Mierea.

Cu ocazia sarbatorilor de Rusalii -2023 .- Casa Uni-Kom va sta la dispozitie INTEGRAL si ofera posibilitatea cazarii a 6+4 (copii) persoane asigurand la cerere si masa.

Oferim servicii turistice prin vizitarea imprejurimilor iar cu ghid turistic putem asigura si escaladri de munte, safari pentru vizionarea ursilor, vizitare de pesteri... Toate activitatile trustice sunt contra cost.

Rezervare totala a cabanei pentru trei zile este: 3500 lei. Contra cost demipensiune, masa festiva.

CU ACEASTA OCAZIE CASA NU ESTE DISPONIBILA.  Cu ocazia Revelionului 2021-2022  pe o perioada  de          nopti   puteti conta pe gazduirea casei Uni-kom care se inchiriaza integral   la un pret de       Euro.   Pentru buna dispozitie, cat si pentru a putea antampina cu preciziune anul nou casa va sta in ajutor cu foc de tabara,cu palinca secuiasca,cu o gustarica,si cu sampanie. Daca doriti se ofera  contra cost masa festiva La mancare copii mai tineri de7 ani sunt exclusi din plata. La fel si la demipensiune care daca se doreste:  ( mic dejun - masa de seara ) se poate alege din meniu. La Multi Ani ! 

Go to top